Naslovnica

Vi imate proizvod ili uslugu – Rado bi ste povećali prodaju –
kontaktirajte nas
i mi ćemo Vam predložiti odgovarajuću on-line kampanju

Reći samo “optimizacija web stranica” nije dovoljno. Optimizirati web stranice možemo i za brzinu, za prikaz na mobilnim uređajima, ili za lakšu interakciju sa osobama sa posebnim potrebama.

Naglim rastom popularnosti “društvenih” medija na Internetu kao što su Facebook, YouTube, Twitter sličnih – otvorile su se nove mogućnosti (a i potrebe) za razvojem novih marketinških strategija na Internetu.

Web marketing

O web marketingu rečeno je mnogo na ovim stranicama.
Ovdje ćemo samo ukratko nabrojati koje sve usluge iz domene web marketinga nudimo (iako bismo, ukratko, mogli reći – sve).

Web hosting

Naravno, za svoje klijente i partnere osiguravamo i web hosting. Ova usluga uključuje neograničen promet, neograničen broj baza podataka, email adresa, 10Gb prostora na serveru, 99.9% garancija dostupnsti i svu ostalu funkcionalnost koja osigurava siguran dom za Vaše web stranice.

Dizajn i razvoj web stranica

Internet marketingu, promociji na Internetu te web promidžbi treba pristupiti na sveobuhvatan način. Dakle, svaki segment Vašeg web prisustva bitan je i čini dio mozaika koji zovemo on-line prisustvom.